Blog entry by Roxie Candler

Anyone in the world

Bir keresinde fazladan çizmelerimi evde bıraktım ve getirdiğim çift su sızdırmaya başladı. (9000 feet ve 38 derece suda iyi değil.) Hiçliğin ortasında küçük bir kasabada açık bir sinek dükkanı bulduğumuz için şanslıydık. Söylemeye gerek yok, her sinekle balık avlama gezimde yanımda mutlaka fazladan bir çift balıkçı teknesi götürürüm. mesele şu ki, bir kontrol listesi kullanmış olsaydım, o yolculukta yedek balıkçılarım da olurdu. Şimdi geriye kalan tek şey, kontrol listenizi gözden geçirmek ve ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzdan emin olmak.

Her şeyin orada olduğundan emin olduktan sonra yola çıkın ve harika bir Wyoming sinek balıkçılığı gezisi yapın. makale etiketleri: balık tutma gezisi kesinlikle yakalayıp bırakın!! yakalanacak balıkların olması fikrini seviyoruz ?? ya da aynı balığı tekrar tekrar yakalamak. ve balık tutabilir miyiz? Yakaladığımızı saklarsak sorun olabilir. yüzlerce fotoğrafımız var! ah doğa, Pandora Dönemi Laboratuvarda Yetiştirilen Pırlanta çerçeve Kolye Kolye 0.25 Karat Tw 14k Altın Altın tüm balıkçılar gibi, Köpüklü Güneş Patlaması Klip çekiciliği bazı günler neredeyse sıfıra yakın balık tutuyoruz, diğer günler ise 30'un üzerinde fotoğraf çekiyoruz ve oğlum, çok yorulduk ama her zaman harika vakit geçiriyoruz.

girl-woman-outdoor-headgear-flowers-wreath-female-young-fashion-thumbnail.jpgaçıkça kötü günlerimizden çok daha iyi günlerimiz var. buna benzer bir şey yok: suyun üzerinde balık tutuyorsunuz, etrafınız kuğular, ördekler ve bazen de şakıyan kuşlarla çevrili. Güneş parlıyor, orada ve burada bir ada var, sen sevdiğinle birliktesin. aslında doğayla bir olduğunuzu hissediyorsunuz. ve doğadan bahsetmişken, öyle mi? Yanınıza bir hamak, Pandora Dönemi Laboratuvarda Yetiştirilen Pırlanta çerçeve Kolye Kolye 0.25 Karat Tw 14k Altın Altın büyük bir ızgara veya bir yığın dergi almak istiyorsanız bunu yapabilirsiniz.

Arabanıza veya kamyonunuza yiyecek, Kalpli Yüzük giyecek, barınak, yatak takımı, oyunlar ve yanınıza almak istediğiniz diğer şeyleri yükleyin ve yola çıkın. gerçekten bu kadar basit. peki nerede araba kampı yapabilirsiniz? hemen hemen her yerde. Ulusal ve eyalet parkları, belirlenmiş kamp alanları dışında araba kampına izin vermemektedir, bunun dışında, Sonsuz Kalpler Köpüklü Klip Göksel Galaksi Yıldızı Murano Sarkan çekicilik kamuya ait arazilerin hemen hemen her yerinde araba kampı yapabilirsiniz. İnternet yardımcı olabilecek web siteleriyle doludur.

www.backcountrytoys.com/education.htm adresine bakmaya başlayın. Eğitim merkezimiz güncel kamp bilgileri ile doludur. Replika Rolex Datejust M178384-0019 31 Mm 1:1 En Iyi Baskı Ew Fabrika Elmas Setli çerçeve