Blog entry by Connor Hoeft

Anyone in the world

(ta številka začne dvodelni članek o poučevanju individualne obrambe.) ??Bolj kot karkoli drugega je igranje navdihnjene obrambe stvar volje.??phil jackson, moramo dobiti žogo, da lahko igramo z žogo!obramba dobi žoga! pika!obramba je preveč pomembna, da bi samo upali, da jo bodo igralci razumeli. trenerji ga morajo naučiti. Ne tako daleč v moji trenerski karieri sem se močno zavedel pomena poučevanja obrambe. zgodaj sem le postavljal obrambo in igralce vodil skozi njihove položaje in naloge.

Spoznal sem, da samo reči igralcem, naj igrajo v obrambi, ni delo opravljeno. naučil sem se ??kaj?? in kako?? in potem sem začel učiti vsako komponento, od postavitve stopal in položaja, kako reagirati, kako igrati na žogo in brez žoge, proti cutterjem, v postu itd. itd. naredite nekaj raziskav o različnih stilih in po možnosti obiščite razrede različnih studiev, ki poučujejo različne borilne veščine. bolj pomemben pa je pristop vsake posamezne šole k poučevanju svojih borilnih veščin.

številne šole borilnih veščin poučujejo samo tehnike in oblike (setroutine), Viseči Obesek Philadelphia ki so značilne za tradicionalni stil. te šole sledijo načinom, ki so jih razvili prvotni ustanovitelji vsakega stila borilne veščine, in so Zapestnica Pandora Infinite Z Laboratorijsko Gojenimi Diamanti 0 leti nadaljevali z minimalnimi odstopanji. drugi studii si radi izposojajo tehnike Pandora Brezčasna Ogrlica Iz Pavéja V Eni Vrsti različnih disciplin borilnih veščin in mešanico vključujejo v svoje programe. nekatere šole so netradicionalne in sprejemajo bolj odprt sistem prostega sloga, ki vključuje tradicionalne tehnike borilnih veščin z gimnastiko in odprto koreografijo oblik. "push" se pojavi tudi, ko stavite na isto linijo, ki je bila nastavljena na točno končni seštevek in ker stavite ob strani, bodo stave povrnjene.

informacije o stavnicah univerzitetnega nogometa so na voljo na internetu. svetujemo pa, da je pri stavah, tako kot pri vseh oblikah iger na srečo, Prevlečen Z Rožnatim Zlatom potrebna posebna previdnost. stavite, ko imate dodaten denar, in si prizadevajte za to, da zaslužite denar, ne da bi našli vznemirjenje ob tveganju. Včasih se je izkazalo, da vas vznemirjenje ob tveganju in zmagi bolj zasvoji kot dejansko zadetek denarja. zato veliko stavnikov sklepa tvegane stave.

vendar ne pozabite, da če ste začetnik, morate igrati varno. Držite se teh nasvetov, ki sem vam jih dal zgoraj, in naučite se nadzorovati, ko so stave proti vam. Mornarsko Modra Moška Parka WyndhamCategory:Observation towers in Slovenia - Wikimedia Commons